Thursday, March 21, 2013

Pret manopera vopsea lavabila


Pentru lista generala de preturi, click aici.

Vopseaua lavabila este prezentata intr-o varietate de culori si tipuri. Atunci cand alegeti vopseaua nu trebuie sa va opriti doar la culoare, pentru ca si tipul de vopsea folosit este la fel de important. 

Vopseaua mata - este potrivita pentru tavane si camere cu trafic redus si ascunde perfect imperfectiunile. Se curata putin mai greu, dar nu-si modifica culoarea in timp si se aplica foarte bine.


Vopseaua satinata - pentru usi si pereti supusi unei uzuri mai mari - se curata usor , este destul de rezistenta.

Vopseaua semi-lucioasa - potrivita pentru holuri, bai, bucatarii - foarte rezistenta. Daca optati pentru vopsea semi-lucioasa, peretele trebuie sa fie foarte bine finisat, deoarece imperfectiunile vor putea fi observate foarte usor.

Vopseaua lucioasa - se potriveste in bucatarie si baie sau in camere cu trafic intens . Mai poate fi folosita pentru vopsirea mobilierului. Este cea mai rezistenta la murdarie si cea mai durabila, dar are dezavantajul de a scoate in evidenta imperfectiunile peretelui.

In functie de rezistenta la spalare, se disting trei tipuri de vopsea:
- lavabila
- semi-lavabila
- superlavabila.
 Vopseaua superlavabila este potrivita pentru baie si bucatarie, rezista la cele mai multe cicluri de spalare si este mai lucioasa.

Cu siguranta ati auzit si de vopseaua lavabila cu continut de aditivi speciali, precum cea cu teflon (cu protectie impotriva petelor si zgarieturilor).





No comments:

nRelate Posts Only