Wednesday, April 2, 2014

Pret renovare casa

Amenajarea locuintei

 
Aveti o casa noua sau pur si simplu v-ati propus sa renovati vechea locuinta?
Fiecare pas pe care il veti face pentru amenajarea locuintei este extrem de important. Incepand de la adoptarea stilului potrivit si pana la alegerea culorilor, fiecare detaliu conteaza foarte mult pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. 



V-ati decis asupra stilului pe care il veti adopta? Fie ca sunteti adeptul stilului retro, rustic, vintage sau modern, acesta trebuie sa va reprezinte in totalitate si sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra. Alegerea culorilor tine mai mult de propriile gusturi, insa trebuie sa tineti cont si de faptul ca nuantele folosite au impact puternic asupra starii fizice si psihice.
Pentru decorarea peretilor se opteaza de obicei pentru vopsea lavabila sau tapet, ambele reprezentand o serie de avantaje. Unele persoane aleg sa decoreze un perete cu tapet, iar ceilalti pereti cu vopsea lavabila, o alegere extrem de inspirata si inedita.
Pentru baie sau bucatarie cele mai potrivite sunt faianta, mozaicul, marmura sau vopsea lavabila, insa se poate opta chiar si pentru tapet. Exista tapet superlavabil, care rezista in incaperi cu umiditate ridicata.

Indiferent de alegera facuta, cel mai important este sa va simtiti bine in propria locuinta, sa va puteti regasi linistea si echilibrul, confortul si atmosfera relaxata de care aveti nevoie. Un loc primitor, de suflet, in care sa va puteti regasi si sa-l puteti numi „acasa”.

 Acum puteti da frau liber imaginatiei si puteti pune ideile in practica, pentru a aduce acasa atmosfera distinsa pe care o doriti.

Costuri renovare casa
Lista noastra de preturi pentru manopera o gasiti aici.

Renovam garsoniere, apartamente, case, vile, scari de bloc, etc. 



No comments:

nRelate Posts Only