Wednesday, October 22, 2014

Cum amenajezi o bucatarie spatioasa

Oricine isi doreste o bucatarie cu un spatiu generos si functional, un loc in care sa poata gati in voie sau sa serveasca masa impreuna cu familia. 

Atunci cand avem o bucatarie spatioasa, avem libertatea deplina sa o amenajam asa cum ne dorim, sa alegem mobila si accesoriile potrivite, sa o decoram in nuantele preferate, etc.

Nu avem nicio restrictie nici in ceea ce priveste stilul, o bucatarie spatioasa poate fi amenajata in stil rustic, modern, clasic, sau pot fi combinate mai multe stiluri.

In ceea ce priveste culorile, poti alege orice nuanta, daca vrei o bucatarie vesela, opteaza pentru culori puternice, daca iti plac culorile neutre sau albul, le poti include cu succes in amenajarea ta, deoarece vor da senzatia de si mai mult spatiu.

Daca mizezi pe eleganta si rafinament, poti opta pentru nuante mai inchise sau chiar negru. Alege culori puternice daca iti plac bucatariile vesele, care creeaza o atmosfera plina de relaxare si bunadispozitie. Daca iti place stilul elegant si minimalist, alege combinatia cromatica dintre alb si negru. Poti combina si culori neutre, sau o culoare neutra impreuna cu o culoare stridenta, care sa iasa in evidenta.

Poti amenaja bucataria exact asa cum doresti, fara a te confrunta cu problema spatiului. Bucataria ta nu trebuie sa fie doar functionala, este locul unde iti petreci o mare parte din timp atunci cand esti acasa, locul unde se strange toata familia pentru a povesti si a lua masa. Astfel, este o zona care nu trebuie sa fie privata de confort si relaxare.

In imaginile de mai jos, iti prezint cateva bucatarii mai mult decat confortabile, care sa te inspire in viitoarea amenajare:



















Sursa foto: houzz.com






No comments:

nRelate Posts Only